Brudd med kjæresten

Emil Iversen (29) innrømmer tøft år. - Jeg ble singel og har levd i et slags eksil siden.

SINGEL: Langrennsløper Emil Iversen. Foto: NTB
SINGEL: Langrennsløper Emil Iversen. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Langrennsløper Emil Iversen har lagt bak seg en fantastisk helg i Lahti. Han vant 30 kilometer med skibytte og var sentral på det norske laget som gikk til topps på stafetten.

Men de siste månedene har ikke vært noen dans på roser. Det forteller det norske VM-håpet i et intervju med NRK.

Coronasituasjonen med sosial distanse - og brudd med kjæresten - har tæret på.

- Det er klart det er kjedelig. Det er ikke noe artig. 2020 har vært et middels år. På flere fronter. Jeg ble singel og så har jeg levd i et slags eksil siden.

TRIUMF: Emil Iversen hadde en stor helg i Lahti. Han vant 30-kilometeren og var med på stafettseieren. Foto: NTB
TRIUMF: Emil Iversen hadde en stor helg i Lahti. Han vant 30-kilometeren og var med på stafettseieren. Foto: NTB Vis mer

Iversen fortsetter:

- Vi lever jo sære liv i utgangspunktet. Så kom coronaviruset. Og så var jeg alene i Meråker. Det var tungt og ikke hver dag som var like rå.

Det var i romjula 2018 at Iversen bekreftet forholdet til Marte Emilsen (22).

- Jeg har det veldig bra med henne. Hun er en bra og kul dame som matcher meg perfekt på alle mulige måter, så jeg trives godt, sa han til TV 2.

- Jeg tror det er bra at jeg har noen som venter på meg når jeg kommer hjem, og har noen som alltid er der. Selvfølgelig vil man jo lykkes, men det går bra om det går dårlig også.

GRANÅSEN: Andrew Musgrave er kjent i langrennsmiljøet for å trene med lite klær, Therese Johaug og Emil Iversen knuste rivalene på skiatlon og Mathias Aas Rolid måtte advare sine følgere på Instagram mot å trykke seg inn på et bilde. Video: Kristoffer Løkås og Thomas Haarstad. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Overfor NRK karakteriserer Iversen bruddet som «en kjip og udramatisk greie».

Han er nå på plass i Falun, der det er verdenscuprenn denne helga. De norske langrennsløperne dro rett fra Finland til Sverige.

Sesongens store mål er ski-VM i Oberstdorf som starter i slutten av februar.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer