Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bruden etterlyser Mame Diouf tre dager før bryllupet

- Jeg tror det er noe lureri på gang, sier Maria (20).

SKAL GIFTE SEG I MOLDE TIL LØRDAG: Men Mame Biram Diouf har ikke svart sin vordende kone Maria Orten (20) de siste fem dagene. Foto: PRIVAT
SKAL GIFTE SEG I MOLDE TIL LØRDAG: Men Mame Biram Diouf har ikke svart sin vordende kone Maria Orten (20) de siste fem dagene. Foto: PRIVAT Vis mer

(Dagbladet): Førstkommende lørdag skal Maria Orten (20) gifte seg med Manchester United-spiss Mame Biram Diouf (23) i Molde.

Tre dager før bryllupet ser hun seg imidlertid nødt til å sende ut en liten etterlysning. Natt til onsdag la hun ut følgende melding på Twitter:

«Ska visst gifte me om 3 daga.... Og brudgommen har forsvunne fra jordas overflate..»

Slikt kan i utgangspunktet høres dramatisk ut, men overfor Dagbladet beroliger Orten med at hun tror det hele er et pek fra Mame.

- Jeg tror det er noe lureri på gang. Han har ikke svart meg på fem dager. Men jeg har hørt at andre har pratet med ham, så jeg tror ikke det er så skummelt som det kan høres ut.

- Du er ikke bekymret?

- Nei, jeg er ikke det. Jeg tror nok han dukker opp, sier Orten.

Hun mistenker at den kommende ektemannen befinner seg i Oslo, i nærheten av Molde-laget som i kveld møter Vålerenga til tippeligakamp på Ullevaal. Forloveren er Pape Pate Diouf - og Maria tror han har en finger med i spillet.

- Jeg tror nok det er Mame og kanskje Pape som står bak. Det er litt typisk dem.

- Men han kan vel ikke holde deg på pinebenken særlig lenger?

- Nei, han kan vel ikke det, sier hun med et smil.

De to har vært et par siden 2007.

TVITRET: Denne twitter-meldingen sendte Maria Orten ut til sine følgere like over midnatt onsdag. Skjermdump: Twitter
TVITRET: Denne twitter-meldingen sendte Maria Orten ut til sine følgere like over midnatt onsdag. Skjermdump: Twitter Vis mer