Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brudgom holder en rørende tale, alle gjestene tror det er til hans nye kone ...

Hyller Mesut Özil.

HYLLET ÖZIL: Mannen som holder en tale i sitt eget bryllup (innfelt) hyllet Mesut Özil i stedet for sin kone. Foto: NTB Scanpix
HYLLET ÖZIL: Mannen som holder en tale i sitt eget bryllup (innfelt) hyllet Mesut Özil i stedet for sin kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet: Arsenal-spiller Mesut Özil har vært en av Premier Leagues beste spillere denne sesongen, og tyskeren har blitt hyllet av flere. En video av en brudgom som kaster seg på hyllesten av Arsenal-stjernen, sirkulerer på nettet i disse dager.

En engelskmann som går under nicket «Beej» i sosiale medier, valgte nemlig en annerledes tvist i talen til sin kone da han giftet seg. Talen starter med at han lovpriser det alle i rommet tror er myntet på mannens utkårede.

- Jeg tror alle i dette rommet vet at denne personen har gjort meg til den heldigste personen på planeten. Jeg våkner opp hver dag og klarer ikke å tro at denne personen er en del av livet mitt, sier han blant annet, mens familie og venner sukker høylytt over de romantiske ordene.

- Jeg føler meg utrolig heldig, og alt jeg ønsker er at denne spesielle personen fra bunnen av hjertet vet hvor mye den betyr for meg. Jeg vet det er vanskelig å finne noen som gjør at du føler deg slik som dette, og jeg kommer aldri til å ta det for gitt.

- Så kan dere være så snill å skåle.. for Mesut Özil - takk!

Forsamlingen bryter ut i latter når det går opp for dem at hele talen var myntet på Arsenal-spilleren, og flere tar del i en spontan applaus. Bruden ser også ut til å ta opptrinnet med et smil.

Og nå viser det seg at stuntet har betalt seg, for Mesut Özil har selv kommentert hendelsen på Twitter.

«Godt sagt. Jeg vil gratulere dere begge personlig etter bryllupsreisen og invitere dere til en Arsenal-kamp», skriver Arsenal-stjernen.

Det spørs om bruden blir med på den kampen. Talen kan du se her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media