Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brudgommen Mame er endelig sporet opp

Ble etterlyst av Maria (20) i går.

BLE ETTERLYST: «Skal gifte meg om tre dager, og brudgommen har forsvunnet fra jordas overflate», skrev Maria Orten på sin Twitter-side i går. Nå har hun omsider fått kontakt med Manchester United-spissen, som ankommer Molde i dag. Foto: PRIVAT
BLE ETTERLYST: «Skal gifte meg om tre dager, og brudgommen har forsvunnet fra jordas overflate», skrev Maria Orten på sin Twitter-side i går. Nå har hun omsider fått kontakt med Manchester United-spissen, som ankommer Molde i dag. Foto: PRIVAT Vis mer

(Dagbladet): To dager før han skal gifte seg med Maria Orten (20), har Mame Biram Diouf (23) endelig ankommet Molde.

Som Dagbladet skrev i går har Orten slitt med å få kontakt med sin kommende ektemann.

- Han har ikke svart meg på fem dager, sa hun.

Bruden mistenkte imidlertid at det var noe «lureri» på gang, og regnet med at han ville dukke opp til slutt. Det gjorde han altså i dag.

- Ja, han er sporet opp. Kommer til Molde i dag, skrev Maria Orten i en sms til Dagbladet i 10-tida.

Bakgrunnen for det lille forsvinningsnummeret har hun derimot fått beskjed om å ikke snakke om. I går hadde hun en teori om at Mame Biram Diouf hadde alliert seg med forlover Pape Pate Diouf, for å spille henne et puss.

- Jeg tror nok det er Mame og kanskje Pape som står bak. Det er litt typisk dem, sa hun.