Brugge ønsker seg Rekdal

Med Trond Sollied på vei bort fra Brugge har Belgias mesterlag festet øynene på Kjetil Rekdal. VIF-treneren har hørt om det.

-  Så lenge jeg ikke har snakket med dem selv, blir det helt feil av meg å kommentere dette, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

-  Men ja, via andre har jeg har hørt at Brugge kan være interessert.

I dag møter Vålerenga Start på Ullevaal. I morgen skal Kjetil Rekdal i nye kontraktsforhandlinger med VIF. Og sjøl om Belgias seriemestere er på banen, tror han fortsatt på et forlenget trenerliv i Oslo.

Fordi det passer best.

-  I utgangspunktet har jeg ikke lyst til å dra fra Vålerenga, sier Kjetil Rekdal. -  Klubben er jo plutselig i posisjon til å vinne noe, og det har jeg lyst til å være med på. Men når det er sagt - ting endrer seg fort i fotball.

Og:

-  Hvis det dukker opp en situasjon der både Vålerenga og jeg synes det er såpass stort at det er riktig å gjøre det, vel - da kan det skje.

-  Er Brugge noe som kan være så stort?

 AVVENTER:  VIF eller Brugge for Kjetil Rekdal.
AVVENTER: VIF eller Brugge for Kjetil Rekdal. Vis mer

-  Det kan jeg ikke si noe om. Jeg har ikke hørt fra dem selv - det ligger ingen ting på bordet foran meg. Men jeg har fått med meg at Trond Sollied ønsker seg vekk. Og kommer det noe konkret, vil jeg selvfølgelig snakke med dem, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.