Brugge-tap mot 10 mann

Brugge spilte mot 10 mann i nesten én omgang. Men AC Milan fikk sin revansje.

Brugge spilte med en mann mer i 52 minutter, likevel var det Milan som vant tirsdagens mesterligakamp. Kaka sørget for Milan-revansj fire minutter før slutt.

Trond Sollied ble nærmest genierklært etter at han førte Brugge til 1-0-seier på San Siro sist lagene møttes. Og lenge så det ut til at det kunne gå Brugges vei igjen.

Alessandro Nesta fikk sitt annet gule kort etter 38 minutter, og vertene hadde en gyllen sjanse til å vinne også hjemme mot den italienske storheten. Men Brugge greide ikke å skape stort, selv om Milan i tillegg til Nesta også hadde mistet lagkaptein Paolo Maldini med skade.

13 minutter før slutt ble Bengt Sæternes hevet innpå i et siste forsøk fra Sollied på å få mål. Sæternes kom inn for den defensive midtbanespilleren Philippe Clement.

I stedet ble Kaka matchvinner for Milan fire minutter før slutt. Han slo til på volley etter et raid fra landsmannen Cafu. Brasilianeren jublet vilt før han ble byttet ut minuttet senere.

Rune Lange fikk ikke sjansen tirsdag. Han ble sittende på benken helt til slutt for et Brugge-lag som nå har tapt tre kamper på rad.

Med seieren er Milan på topp i gruppe H, ett poeng foran Ajax, to foran Celta og tre foran Brugge. Celta vant 3-2 over Ajax onsdag.

(NTB)