Bruins klarte ikke forsvare NHL-tittelen

Tapte mot Capitals.

SKUFFET: Boston Bruins går inn i rekken av NHL-mestere som ikke klarer å forsvare tittelen. Med 1-2-tapet etter forlengning mot Washington Capitals ble drømmen knust. Her depper Bruins-keeper Tim Thomas etter tapet. Foto: AP Photo / Charles Krupa
SKUFFET: Boston Bruins går inn i rekken av NHL-mestere som ikke klarer å forsvare tittelen. Med 1-2-tapet etter forlengning mot Washington Capitals ble drømmen knust. Her depper Bruins-keeper Tim Thomas etter tapet. Foto: AP Photo / Charles Krupa Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Boston Bruins går inn i rekken av NHL-mestere som ikke klarer å forsvare tittelen. Med 1-2-tapet etter forlengning mot Washington Capitals ble drømmen knust.

Joel Ward satte inn det avgjørende målet da han kjempet seg fram og fikk satt inn vinnermålet bak Bostons keeper Tim Thomas med en backhand.

- Da jeg så pucken ligge der, slo jeg bare til den, sa matchvinneren til ESPN.

Alle de sju kampene i 1. runde mellom Boston og Washington endte med ettmålsseier. Det er NHL-rekord. Fire av kampene måtte til forlengning for å få en vinner.

- Det var veldig jevnt. Vi bør ikke være for skuffet over denne sesongen. Vi nådde helt enkelt ikke hele veien, sa Bostons Zdeno Chara.

Ikke siden Detroit i 1997/98 har et lag klart å forsvare Stanley Cup-tittelen.

Hos Washington fortsetter den unge målvakten Braden Holtby å imponere. Han fikk sjansen etter skader på Tomas Vokoun og Michal Neuvirth. I kampen natt til torsdag vartet han opp med 31 redninger.

- Jeg har lært meg å ikke bli nervøs. Du har ikke råd til det på dette nivået, sa Holtby.

- Han er helt utrolig. Forhåpentlig tar han oss til neste runde, sa Ward om målvakten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer