Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Bruk heller tid enn å ansette en fyr fra puben

Hangelands råd til NFF.

ADVARER MOT HASTVERK: Brede Hangeland ber NFF bruke god tid på å lukte seg fram til vår neste landslagssjef. Foto: ARNT E. FOLVIK
ADVARER MOT HASTVERK: Brede Hangeland ber NFF bruke god tid på å lukte seg fram til vår neste landslagssjef. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer

REYKJAVIK (Dagbladet.no): Island - Norge 1-1.

Norges Fotballforbund har gjentatt til det kjedsommelige at de først skal ansette en toppfotballsjef før de ansetter en landslagstrener.

Trenerspørsmålet er likevel det som opptar spillerne mest - og temaet kom på banen igjen etter gårsdagens farvel med VM-sluttspillet i Sør-Afrika.

Vikartrener Egil Drillo Olsen har kontrakt fram til 1. desember, men har ikke lagt skjul på at han kan tenke seg jobben på permanent basis.

- Det er rart om det ikke er en selvfølge at jeg blir tilbudt jobben, sa Drillo til Dagbladet denne uka.

- Drillo er veldig godt likt
At han er ønsket med videre av flere av spillerne er det ingen tvil om.

- Vi har lyst til å ha ham med. Jeg føler vi har en god stamme i laget, med noen yngre spillere, noen i mellomsjiktet og noen litt eldre, og det føler jeg vi bør fortsette med. Drillo er veldig godt likt blant spillerne, så jeg håper det blir avklart så fort som mulig. Han har skapt et miljø i laget som er veldig, veldig bra, sier John Arne Riise til Dagbladet.

FORTVILET: Egil Drillo Olsen kunne i går konstatere at det ikke blir noe mesterskap på Norge denne gangen heller. Foto: ARNT E. FOLVIK
FORTVILET: Egil Drillo Olsen kunne i går konstatere at det ikke blir noe mesterskap på Norge denne gangen heller. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer

John Carew er opptatt av å få en rask avklaring på trenerspørsmålet.

- Det hadde vært topp for spillerne og for Egils del.

- Vil du ha Drillo?

- Absolutt, absolutt, sier han.

Synes ikke NFF skal stresse
Landslagskaptein Brede Hangeland synes ikke det haster så voldsomt med å få en permanent trener på plass.

- Det kommer vel en vår med treningskamper. Hvis de trenger tid på å finne den rette personen, er det bedre enn å finne en mann på puben, sier han til Dagbladet.

Og understreker for ordens skyld at «mannen på puben» ikke er Drillo ...

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media