Bruker 650 mill. for å holde Vieira

Arsenal varsler et stormløp mot overgangsmarkedet for å holde Patrick Vieira i klubben. Les siste nytt om engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bakgrunnen er Vieiras uttalelser om at London-laget ikke er ambisiøse nok for ham. Franskmannen mener Arsenal aldri burde ha solgt Manu Petit og Marc Overmars til Barcelona, og at stallen er for liten for Champions League-suksess.

Per i dag skal både Inter og Juventus være villige til å by 330 millioner kroner for 24-åringen. I dag svarer styreformann Peter Hill-Wood, kanskje først og framst for å unngå at Vieira tvinger fram et salg.

- Jeg kan forsikre Patrick og fansen at vi vil konkurrere med både Real Madrid og de andre europeiske toppklubene. Penger ligger klare for Arsene Wenger, slik at han kjøpe spillere. Men vi må huske på at penger ikke alltid betyr suksess. Atmosfæren og støtteapperatet i en klubb må være riktig også, sier Hill-Wood.

Ifølge The Mirror betyr styreformannens utspill at 50 millioner pund (650 millioner kr.) ligger klare til sommersalget.

- Jeg forstår at Patricks følelser. Vi sier alle sånt når vi er skuffet. Men jeg er sikker på at andre har sagt verre ting de siste sesongene, sier Hill-Wood og legger til at sesongen ennå ikke er helt spolert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer