- Bruker kona til analyser

Eirik Hornelands avskjed får etterspill. Rosenborg står uten assistenttrener og videoanalytiker. Klubblegendene Nils Arne Eggen og «Mini» Jakobsen forventer endringer.

TØFF JOBB: Trond Henriksen har noen viktige kamper foran seg dersom klubben skal være med i medaljekampen. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
TØFF JOBB: Trond Henriksen har noen viktige kamper foran seg dersom klubben skal være med i medaljekampen. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har skjedd mye i Trondheim og Rosenborg siden sesongstart. Etter flere svake kamper i sesonginnledningen, så daværende hovedtrener Eirik Horneland ingen andre muligheter enn å trekke seg fra jobben.

Det gjorde han etter enighet med RBK-topper som Mikael Dorsin, Ivar Koteng og Tove Moe Dyrhaug.

I tillegg har heller ikke assistent Karl Oskar Emberland vært i jobb siden avskjeden i juni.

Uten assistent - inntil videre

Trond Henriksen har tatt over klubben på midlertidig basis, men klubben står foreløpig uten assistenttrener og videoanalytikere.

Den siste tida har sportslig leder Mikael Dorsin bidratt på treningsfeltet som en slags assistent. Henriksen gjennomfører videoanalyser, og kona hjelper til med å overføre videoer på en minnepinne. Det skriver Adressa.

Det får Jahn Ivar «Mini» Jakobsen til å reagere.

- Trond var jo assistenttrener tidligere, så det er klart at noen må inn. Mikael Dorsin er sportssjef og skal ikke bruke så mye tid på feltet. Men at Henriksen bør slippe analysearbeid burde være en lett sak. Det finnes folk i Trondheim som kan gjøre det. Men å få en ny stemme på feltet er verre, sier Mini til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer