- Bruker masse tid på modellhelikoptre

Bjørn Hansen mener det er for mye kos på landslaget.

(Dagbladet.no): Butikken som selger modellhelikoptre like ved landslagets SAS-hotell i Oslo opplevde trolig en markant økning i omsetningen forrige uke.

Én etter én var landslagsgutta innom og sikret seg det populære leketøyet, som de blant annet viste fram på TV 2 forrige uke.

Stemningen i troppen er ifølge spillerne selv bedre enn noensinne. Men RBK-nestor Bjørn Hansen, som også har vært spion for Åge Hareide under EM-kvaliken, føler det blir for mye lek og for lite alvor i forkant av 1-2-kampen mot Tyrkia.

- Det skal ikke være gravalvorlig, heller. Men når jeg ser det kastes papirkuler og brukes masse tid på modellhelikoptre... Det sies at holdningene i landslaget er så fantastiske. Jeg spør meg: Er det slik? sier Hansen til adressa.no.

Tror Bosnia kan hjelpe

Han synes ikke det er opp til Åge Hareide å være en gledesdreper, men at spillerne selv må være voksne nok til å ta ansvar.

- Nå har ikke jeg fulgt alt på nært hold. Men om det som har stått i mediene er riktig, lyrer jeg på om spillerne rett og slett har det for koselig når de treffes på landslagssamling.

- Det går an å ha det artig. Men man kan med fordel finne balansegangen på når det blir for mye av det artige. Dette er noe spillerne selv, og ikke trenerne, bør finne ut av, sier Hansen til adressa.no.

VÅRE BESTE MENN: De norske landslagsgutta sier selv at miljøet og stemningen i troppen er eksepsjonelt god. Bjørn Hansen setter derimot et spørsmålstegn ved holdningene. Foto: SCANPIX
VÅRE BESTE MENN: De norske landslagsgutta sier selv at miljøet og stemningen i troppen er eksepsjonelt god. Bjørn Hansen setter derimot et spørsmålstegn ved holdningene. Foto: SCANPIX Vis mer

Norge er avhengig av hjelp for å nå EM-sluttspillet neste år. Foruten å gjøre jobben mot Malta på onsdag, må Åge Hareide & co be om at Bosnia stjeler poeng borte mot Tyrkia.

Hansen er en av få optimister.

- Jeg blir ikke sjokkert om Bosnia tar ett poeng fra Tyrkia, sier han.

- Bruker masse tid på modellhelikoptre
<B>SKEPTISK TIL MYE LEK:</B> Bjørn Hansen synes ikke gravalvoret bør prege landslaget, men maner likevel til mer seriøsitet blant spillerne.