Mike Tyson

- Brukte falsk penis

Mike Tyson (54) åpner opp om hvordan han skjulte dopbruken under karrieren.

GJENNOMTRENT: Mike Tyson gjør comeback i bokseringen etter 15 år, og han imponerer stort med en vill fysikk. VIDEO: Mike Tyson / Discovery / Rødt Kort. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I selvbiografien «Undisputed Truth» fra 2013 innrømte den tidligere tungvektsmesteren en utstrakt bruk av kokain og marihuana under boksekarrieren. For en toppidrettsutøver byr det naturlig nok på en del problemer.

Ikke bare førte det til at han beit Lennox Lewis i leggen på en pressekonferanse før en kamp i 2002, men Tyson brukte også mye tid på å prøve å skjule misbruket sitt.

I en ny episode av podkasten «Hotboxin» forteller den legendariske bokseren om hvordan han brukte en falsk penis for å unngå å teste positivt på alle dopingtestene han var gjennom som aktiv.

- Det var fantastisk. Jeg brukte barnet mitt sin urin i den. Og noen ganger brukte jeg kona mi sin urin og hun sa noe som: «Kjære, du bør håpe at testen ikke viser at du er gravid eller noe», forteller Tyson og fortsetter:

- Og jeg sa «neh», vi kommer ikke til å bruke deg mer, vi bruker barnet. Fordi jeg ble redd for at urinen ville vise at jeg var gravid. Det var det jeg var redd for! Jeg tipper at jeg hadde hørt det skje fordi jeg var veldig redd for det, sier den tidligere tungvektsmesteren.

Tyson var gift med Monica Turner i perioden han måtte skjule sin egen dopbruk. Sammen har de barna Amir og Rayna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer