Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brukte ni timer mindre på å slå Mahut i år

Ingen maraton-duell mellom Isner og Mahut i Wimbledon.

GODE VENNER: John Isner og Nicolas Mahut fikk god tid til å finne tonen under fjorårets Wimbledon-duell. I dag gikk det mer effektivt unna. Foto: SCANPIX/AP/Anja Niedringhaus
GODE VENNER: John Isner og Nicolas Mahut fikk god tid til å finne tonen under fjorårets Wimbledon-duell. I dag gikk det mer effektivt unna. Foto: SCANPIX/AP/Anja Niedringhaus Vis mer

Årets møte mellom John Isner og Nicolas Mahut i Wimbledon ble betraktelig kortere enn da duoen møttes i samme turnering i fjor.

Amerikanske Isner og franskmannen Mahut ble verdensberømte da de spilte tidenes lengste tenniskamp i 1. runde av fjorårets Wimbledon. Den gangen varte duellen i over 11 timer og ble spilt over tre dager. Amerikaneren gikk til slutt av med seieren etter utrolige 70-68 i det femte og avgjørende settet.

Det vakte oppsikt da trekningen av årets turnering viste at de to skulle møtes på nytt i 1. runde på All England Club.

Gjensynet med de historiske spillerne i Wimbledon viste seg å ikke bli like langtekkelig. Det var riktignok to jevne sett som gikk til tiebreak, men Isner sørget denne gangen for å vinne 3-0 i sett med sifrene 7-6 (7-4), 6-2, 7-6 (8-6). Tirsdagens oppgjør var over etter to timer.

- Det var ikke lett, men det gikk selvfølgelig mye raskere enn i fjor. Jeg ville absolutt gjøre meg ferdig her, ellers ville det blitt mye snakk om en andre dag, sa Isner.

- Jeg er glad vi fikk spille på denne banen (Court 3). De ville kanskje ikke ødelegge minnene fra fjoråret. Dette er en stor lettelse, og jeg er glad for å ha lagt denne kampen bak meg.

(NTB)