STJÅLET SYKKEL: Det viste seg at den ekstremt avanserte sykkelen var identisk med den Orica-GreenEdge-rytteren Simon Gerrans ble frastjålet etter den tredje Vuelta-etappen, som ble avsluttet nettopp i Malaga. Foto: AFP PHOTO / ERIC FEFERBERG / NTB Scanpix
STJÅLET SYKKEL: Det viste seg at den ekstremt avanserte sykkelen var identisk med den Orica-GreenEdge-rytteren Simon Gerrans ble frastjålet etter den tredje Vuelta-etappen, som ble avsluttet nettopp i Malaga. Foto: AFP PHOTO / ERIC FEFERBERG / NTB ScanpixVis mer

Brukthandler forsøkte å selge rådyr racersykkel for 900 kroner

Spansk politi fattet mistanke.

Spansk politi fattet mistanke da de fant en fullblods racersykkel i en spansk sykkelbutikk til slags for skarve 900 kroner.

Nærmere undersøkelser viste at tilbudet selvsagt var for godt til å være sant. Det viste seg at den ekstremt avanserte sykkelen var identisk med den Orica-GreenEdge-rytteren Simon Gerrans ble frastjålet etter den tredje Vuelta-etappen, som ble avsluttet nettopp i Malaga.

AFP mener at sykkelen som Gerrans startet med i Vuelta a España har en markedsverdi på 90.000 kroner. De to politifolkene oppdaget dette.

Nå kommer Gerrans og Orica-laget til å få tilbake sykkelen. Det skal skje i forbindelse med avslutningen av Vueltaen i Madrid søndag ettermiddag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram