SE SITUASJONEN SELV: Brumunddal har levert protest på måten KFUM vant kampen mot dem på lørdag. Video: Fotball Media Vis mer Vis mer

Fair play KFUM

Brumunddal protesterer til NFF etter å ha tapt på overtid mot KFUM

- Tøft å begynne på en ny uke på feltet i dag.

(Dagbladet): Brumunddal er i harnisk etter å ha tapt ett poeng på overtid mot KFUM i andredivisjon lørdag.

Hedmarkingene mener KFUM brøt alt som har med fair play å gjøre da spissen Emil Ekblom blokkerte Brumunddal-keeperens avklaring og satte ballen i det åpne målet.

2-1-scoringen avgjorde kampen til fordel for hjemmelaget, men nå har Brumunddal levert protest til Norges Fotballforbund, skriver Eurosport.

- Vi har levert protest, den leverte vi for en halvtime siden. Det er nok vanskelig å nå gjennom med det, men vi ønsker å belyse situasjonen vi var oppe i og mener det som skjedde på Ekeberg lørdag er et overtramp som er litt for stort, sier Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter til Eurosport.

Presset som ble for stort

Brumunddals Christoffer Solbakken lå nede med skade da Brumunddal spilte ballen ut over sidelinja for at Solbakken skulle få behandling. Etter en liten sjekk, vinket dommeren i gang spillet igjen.

- Protesten går på dommeravgjørelsen, at dommeren valgte å sette i gang igjen spillet selv om Christoffer lå nede med skade. Det er det vi vil teste ut. Dommeren har ansvaret for helsen til alle 22 spillerne ute på banen. Vi håper på omkamp, sier Nysæter til Hamar Arbeiderblad.

KFUM kastet ballen til Brumunddals forsvarsspiller, som hoppet over ballen og lot den trille videre inn mot keeperen.

Da satte KFUMs Ekblom inn et press, som altså endte med scoring og seier.

Brumunddal-treneren trodde aldri han skulle oppleve noe sånt.

- Jeg skal innnrømme at det blir litt tøft å begynne på en ny uke på feltet i dag. Vi driver med fotball for at det skal være gøy, og har stort sett unge, lokale gutter. Den gleden forsvinner litt når slike ting skjer, sier han til Eurosport.

Legger seg flate

KFUM legger seg flate for kritikken, og avventer råd fra NFF. Enn så lenge står resultatet seg, men daglig leder i KFUM, Thor-Erik Stenberg, holder alle muligheter åpne.

Også en eventuell omkamp.

- Vi støtter Brumunddal i å legge inn protest. Om det kommer noen innpill fra NFF må vi bare forholde oss til det. Jeg vet ikke hvordan de vil vurdere det nå, sier Stenberg til Eurosport.