TIL FINALE:  Kristoffer Brun og Are Strandli rodde inn til den nest beste tiden i semifinalen under verdenscupregattaen i roing lørdag. Foto: Urs Flueeler/Keystone, AP
TIL FINALE: Kristoffer Brun og Are Strandli rodde inn til den nest beste tiden i semifinalen under verdenscupregattaen i roing lørdag. Foto: Urs Flueeler/Keystone, APVis mer

Brun og Strandli til finale i verdenscupen

Nest beste tid.

Kristoffer Brun og Are Strandli rodde inn til den nest beste tiden i semifinalen under verdenscupregattaen i roing lørdag.

Brun og Strandli i lettvekt dobbeltsculler vant sitt heat i semifinalen med tiden 6.54,140. Kun Frankrike var bedre totalt i runden med 6.52,280. Finalen blir rodd søndag.

Det gikk ikke like bra for Nils Jakob S. Hoff og Kjetil Borch i dobbeltsculler. Duoen kom på 4.-plass og var et sekund for sent ute til sikre seg en finaleplass.

Olaf Tufte klarte kun å komme til C-finale i helgens verdenscup i Luzern. Den vant han med noen få hundredelssekund på Tyskland 2.

Inger Kavli og Marianne Madsen rodde også C-finale. De norske jentene endte som nummer tre i C-finalen i dobbeltsculler.

(NTB)