Bruno Fernandes har pådratt seg en smell

Ole Gunnar Solskjær bekrefter at portugiseren kan miste Liverpool-kampen.

STJERNESMELL: Ole Gunnar Solskjær håper han kan stille med toppet mannskap i storkampen. Foto: REUTERS/Alex Livesey/NTB
STJERNESMELL: Ole Gunnar Solskjær håper han kan stille med toppet mannskap i storkampen. Foto: REUTERS/Alex Livesey/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United fikk en etterlengtet opptur da de snudde kampen og slo Atalanta 3-2 i Champions League i midtuka.

Nå venter storkampen mot Liverpool på Old Trafford søndag. Da kommer Jürgen Klopps mannskap på besøk, det eneste som ubeseiret i ligaen denne seongen.

Da passer det dårlig at den portugisiske stjerna Bruno Fernandes (27) kan miste kampen på grunn av en liten smell.

- Det er to eller tre spillere som har fått en smell. Bruno er tvilsom, men han vil gjøre alt han kan for å bli klar, sier Solskjær på fredagens pressekonferanse.

USIKKER: Bruno Fernandes er usikker til Liverpool-kampen. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB
USIKKER: Bruno Fernandes er usikker til Liverpool-kampen. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Vis mer

Fernandes pådro seg en smell mot Atalanta. Fred er blant de andre spillerne som er usikre til kampen. Marcus Rashford pådro seg også en liten smell og ble byttet ut i kampen.

Dersom Liverpool vinner, vil det skille sju poeng mellom lagene.

- Du spiller alltid for å ta tre poeng når du spiller for Manchester United. Å være sju poeng bak kommer til å være en stor avstand. Med ett poeng vil vi være nære. Det er tidlig i sesongen, men alle kamper betyr like mye, sier Solskjær.

- Vi så forrige sesong at alle lag går gjennom dårlige perioder, og så tidlig kan vi ikke snakke om titteljakten og slike ting. Vi jager dem, Liverpool er et av lagene vi forsøker å ta igjen, sier nordmannen videre.

Selv om Manchester United kom foran Liverpool på tabellen forrige sesong, mener han mannskapet har en jobb å gjøre for å komme på nivået rivalen har vist gjennom fire sesonger.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer