Brusfrie tribuner i «Saftbygda»

Sogndal vil framstå som sunne.

SAFT SUSE: I Sogndal er det fruktsaft som gjelder. Brus er ikke lenger å få tak i når Per Egil Flo (t.h.) og de andre SIL-spillerne spiller hjemmekamper på Fosshaugane Campus.
Foto: Gorm Kallestad  / SCANPIX
SAFT SUSE: I Sogndal er det fruktsaft som gjelder. Brus er ikke lenger å få tak i når Per Egil Flo (t.h.) og de andre SIL-spillerne spiller hjemmekamper på Fosshaugane Campus. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIXVis mer

|||(Dagbladet.no): Frukt og bær er bokstavelig talt viktige ingredienser i saftbygda Sogndal. Nå tar fotballklubben ytterligere ansvar for å påvirke innbyggerne til et sunnere kosthold ved å forby brus under Sogndals hjemmekamper på Fosshaugane Campus.

- Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på dette. Det er viktig at arrangementene våre framstår som sunne, sier arrangementssjef Geir Inge Heggestad i Sogndal til klubbens hjemmesider.

Innføringen av forbudet sist søndag omtales allerede som en merkedag i klubbens historie.

- Vi har stort fokus på salg av frukt fra før. I tillegg er stadion røykfri. Vi kjenner ikke til at andre arenaer er brusfrie, så vi er stolte over å være langt framme også på dette, sier Heggestad.