Bruskskade for Grini

Kjersti Grini måtte mandag formiddag operere sitt skade knee. Hun fryktet at det var korsbåndet, men det viste seg å være en bruskskade.

Legen som opererte henne opplyste til TV 2 at det ikke var korsbåndet som var skadet, men at Grini hadde pådratt seg to alvorlige bruskskader i kneet. Skaden gjør at hun er borte fra håndballen i seks-åtte måneder.

Det siste året har ikke vært særlig morsomt for Kjersti Grini. Etter ti måneders avbrekk på grunn av en korsbåndskade. Mandag ble det konstatert alvorlige bruskskader i det vonde kneet.

NTB snakket med henne på vei inn til operasjonsbordet på formiddagen.

- Vi skal finne ut om det er korsbåndet som har røket. Jeg er på vei inn til operasjonssalen nå, fortalte Kjersti Grini til NTB.

Først i slutten av januar kunne hun spille sin første treningskamp etter skadeavbrekket. Etter kampen hovnet kneet hennes opp, men Grini trodde ikke det var noe alvorlig, og spilte mot Hypo noen uker senere.

Det førte til ny hevelse i kneet, og Ikast-spilleren bestemte seg for å undersøke kneet på nytt. Legene klarte ikke å fastslå om korsbåndet var røket, og valgte derfor å operere.

- Hvis jeg har røket korsbåndet, lager de et nytt i dag. Da gjør vi hele jobben og blir ferdig med det nå, opplyste Grini.

- Det er ikke så morsomt å være deg om dagen...?

- Nei, dette kan jo tyde på nye seks-åtte måneder borte fra håndballen. Du, nå må jeg nesten legge på fordi jeg skal opereres. Jeg må ta av meg benklærne, humret Kjersti Grini, som fikk rett med tanke på skadeavbrekket.

NTB