Donald Trump i konflikt med NFL

Brutale TV-tall

Stjernene i amerikansk fotball har valgt side i kampen mot sosial urettferdighet. Trump håper de blir straffet av TV-seerne.

SAMLET I SOSIAL PROTEST: Stjernene i Kansas City Chiefs samlet til markering mot Trumps Usa under serieåpningen sist uke. Nå håper Donald Trump på svake TV-tall for sporten, men det er ikke gitt at den lille seer-nedgangen hjelper ham. AFP/Jamie Squire/Getty Images.
SAMLET I SOSIAL PROTEST: Stjernene i Kansas City Chiefs samlet til markering mot Trumps Usa under serieåpningen sist uke. Nå håper Donald Trump på svake TV-tall for sporten, men det er ikke gitt at den lille seer-nedgangen hjelper ham. AFP/Jamie Squire/Getty Images. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TIL VANLIG er USAs president Donald Trump sykelig fiksert på TV-tall. Under corona-pandemien har det vært så ille at han har skrytt av alle TV-seerne som har fulgt pressekonferansene hans om den vonde sykdommen:

- Fordi ratingene på pressekonferansene mine er så høye; ifølge NY Times omtrent som finaletallene fra «Bachelor» eller «Monday Night Football», blir de lamme mediene GÆRNE, tvitret han fornøyd mens de amerikanske dødstallene begynte å stige i våres.

Det med TV-tallene er en dårlig vane han fikk som stjerne i realityseriene «The Apprentice» og den ikke helt vellykkete oppfølgeren «The Celebrity Apprentice».

Eller som Trump selv forklarte sin egen sykdomsdiagnose med et par tweets underveis i det tidligere livet som realitystjerne:

- Hvorfor er det ingen som nevner at Nielsen Rating for «Apprentice» etter 12 sesonger feier over alt og alle, klaget han vinteren 2013 og fulgte opp:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer