Brækhus - Laurén:

Brutalt angrep på Brækhus: - Et uhyggelig menneske

Svenskene langer ut mot boksestjernen.

(Dagbladet): Cecilia Brækhus (35) setter alle tittelbelter på spill når hun møter 41-årige Mikaela Laurén i Stokke 21. oktober.

Og den offentlige skittkastingen er for alvor i gang.

Nå er det Laurén og Klara Svensson som går til et personlig angrep på Brækhus. I et intervju med Viasat er svenskene nådeløse:

- Det er mange som har begynt å gjennomskue henne, at hun er et utrolig falsk og usympatisk menneske, sier Mikaela Laurén.

MOTSTANDERE: Cecilia Brækhus og svenske Mikaela Laurén møtes igjen i bokseringen 21. oktober i Stokke. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
MOTSTANDERE: Cecilia Brækhus og svenske Mikaela Laurén møtes igjen i bokseringen 21. oktober i Stokke. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

- Ingen respekt

Klara Svensson, som tapte mot nettopp Brækhus i fjor, fortsetter:

- Cecilia Brækhus er en fantastisk idrettsutøver, men et uhyggelig menneske. Det finnes ingen respekt for henne. Hun er god til å bokse, men er veldig usympatisk, sier Svensson.

- Det er første gang noensinne at jeg måtte gå å gi henne en klem etter at hun vant. Hun er en teknisk bokser, men har ingen slagkraft eller styrke, sier Svensson, som mener er muligheter for svensk seier.

Det var kjøling da Brækhus og Laurén gjestet tv-showet Skavlan tidligere i høst. Og Det er ingen tvil om at det er ampert mellom de to før kampen.

IKKE BESTEVENNER: Cecilia Brækhus og svenske Mikaela Laurén. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
IKKE BESTEVENNER: Cecilia Brækhus og svenske Mikaela Laurén. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

- Lei snakket

Brækhus har tidligere fortalt hun bare fnyser at svenskenes prat i forkant av kampen.

- Nå er det på tide å gjøre opp. Jeg er lei av snakket hennes, sa Cecilia Brækhus nylig.

- Det har gått litt over grensen, og hun vet jo nøyaktig hva hun gjør. Og det som er bra, er at man i boksing kan gjøre opp i ringen, sa boksestjernen fra Bergen.

Laurén får altså en ny sjanse etter å ha tapt mot Brækhus på teknisk knockout i Rostock i 2010.

Brækhus er ubeseiret på sine 31 kamper som proffokser og holder tittelbelter i weltervekt i forbundene WBA, WBC, WBO, IBF og IBO.

Laurén har 29 seirer og fire nederlag på CV-en som proffbokser.

- Hun har kalt meg så mye rart. Det er vel på tide å sette en strek over alt som har kommet fra den kanten en gang for alle. Hun har vel egentlig snakket seg til en kamp, sa Brækhus.

PS: Dagbladet var søndag ettermiddag i kontakt med Brækhus' team som ikke har noen kommentar til de nye svenske utspillene.

DÅRLIG STEMNING: Proffbokserne Cecilia Brækhus og Mikaela Laurén kom i munnhuggeri under et besøk hos Fredrik Skavlan. Foto: NRK / Monkberry. Vis mer Vis mer