Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brutter\'n hadde forberedt seg på 1. divisjon

Nå tror neste års Glimt-trener på opprykk.

(Dagbladet.no): Den tidligere RBK-helten ble for en uke siden presentert som ny Bodø/Glimt-trener for neste sesong. Da han trykket sjefene for det gule laget i hånda trodde han at det var et lag i Adeccoligaen han skulle ta over etter Erik Hoftun og Kent Bergersen.

Det legger han ikke skjul på.

- Jeg var mest forberedt på at vi skulle spille i Adeccoligaen. Men om det blir Tippeligaen, så er det bare en bonus, sier han til Dagbladet.no.

Odd var favoritter, men Glimt gjennomførte en taktisk helt perfekt kamp i går og vant 1-0 i Skien. Det fikk «Brutter\'n» se fra hotellrommet i Valencia, hvor han fortsatt er med RBK.

- Jeg fikk koblet meg opp på nettet på rommet. Og det jeg så var veldig bra. Glimt har skaffet seg et langt bedre utgangspunkt enn hva jeg trodde foran bortekampen. Men fortsatt er bare halve jobben gjort. Odd er et bra fotballag, advarer Kåre Ingebrigtsen.

- Du får en langt tøffere start som trener i en toppklubb dersom det blir tippeligaspill framfor Adeccoligaen neste år?

- Ja, det er tøffere i Tippeligaen. Da vil målet være å holde seg. Det vil bli en kjempeutfordring, sier «Brutter\'n».

Han resier til Bodø for å se returkampen live på mandag.

SKAL TRENE GLIMT: Kåre Ingebrigtsen er ikke redd for å overta et tippeligalag selv om han har liten trenererfaring. Foto: SCANPIX
SKAL TRENE GLIMT: Kåre Ingebrigtsen er ikke redd for å overta et tippeligalag selv om han har liten trenererfaring. Foto: SCANPIX Vis mer

Da får han svaret på om han tar over et lag i Tippeligaen eller Adeccoligaen.

<B>FRUSTRERTE ODD:</B> Morten Fevang og Odd fikk lite til mot Bodø/Glimt i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling