Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bruyneel blir med Lance til RadioShack

Armstrong bekrefter.

SUPERDUO: Som ventet blir Johan Bruyneel med på Lance Armstrongs nystartede Team RadioShack-prosjekt. Bruyneel forlater dermed Astana-laget, som nylig tok dopingdømte Aleksandr Vinokourov inn i varmen.  Foto: SCANPIX/AP/Laurent Rebours
SUPERDUO: Som ventet blir Johan Bruyneel med på Lance Armstrongs nystartede Team RadioShack-prosjekt. Bruyneel forlater dermed Astana-laget, som nylig tok dopingdømte Aleksandr Vinokourov inn i varmen. Foto: SCANPIX/AP/Laurent Rebours Vis mer

Johan Bruyneel, sportsdirektøren i det kasakhstanske Astana-laget, kommer til å slå seg sammen med Lance Armstrong i Team RadioShack.

Det bekrefter Armstrong, ifølge cyclingnews.com. Den sjudobbelte Tour de France-vinneren og Bruyneel har også jobbet sammen i mange år tidligere, så det var ikke overraskende at Bruyneel nå kommer til å bli sportsdirektør i Armstrongs nye lag.

Da amerikaneren valgte å gjøre comeback i år etter å ha vært utenfor sykkelsporten i tre sesonger, var det ikke overraskende at Armstrong valgte å sykle for Bruyneel og Astana, for de to har hatt svært tette forbindelser gjennom det meste av amerikanerens karriere.

- Det er ingen tvil om at dersom noen kan sette sammen og bygge opp et sterkt lag, så er det Johan Bruyneel.

- Han er den beste, sier Armstrong i en kommentar.

Han ser heller ikke helt bort fra muligheten for at Floyd Landis som ble utestengt for doping etter å ha vunnet sammenlagt i Tour de France for tre år siden, kan komme til å få tilbud om å kjøre for Team RadioShack.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling