- Brydde oss ikke om å underholde

Fillo sørget for fortsatt Viking-jerngrep om Aafk.

NEDERLAG: Aalesunds Amund Skiri (ved stolpen) ser Martin Fillos (i bakgrunnen) avslutning gå i mål under eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Viking.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
NEDERLAG: Aalesunds Amund Skiri (ved stolpen) ser Martin Fillos (i bakgrunnen) avslutning gå i mål under eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Viking. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Martin Fillo scoret kampens eneste mål og sørget for at Viking beholder sitt jerngrep på Aalesund. 1-0-seieren ga tre kjærkomne poeng.

- Det var ingen god kamp å se for publikum, men i dag var det så viktig å vinne at det spilte ingen rolle hvordan vi spilte. Vi brydde oss ikke om å underholde, sa Fillo.

Sunnmørslaget har aldri slått Viking i eliteseriekamp. Søndag kom det åttende tapet på rad. Fillo scoret etter frispark i det 17. minutt. Tross noen gedigne sjanser til Diego Silva og kraftig press mot slutten, kom hjemmelaget aldri à jour.

Aalesund spilte 1-1 i sin aller første toppseriekamp mot Viking i 2003. Siden er det ikke blitt et eneste poeng til mot rogalendingene.

Kampen ble avgjort på et frispark hjemmelaget protesterte voldsomt mot. Johan Arneng «feiret» til og med 30-årsdagen sin ved å sparke bort ballen og pådra seg det gule kortet som setter ham utenfor neste kamp.

Ustoppelig

Tomasz Sokolowski tok frisparket og fant spissen Peter Ijeh foran mål. Førsteberøringen hans var ikke god, men ballen spratt til Fillo. Tsjekkeren møtte den med en ustoppelig avslutning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer