Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bryne avventer Molde-anke

Bryne-ledelsen har i et møte i ettermiddag bestemt seg for å avvente NFFs ankeutvalgs avgjørelse på saken mellom Molde og Start. - Hvis forbundsstyrets vedtak blir stående ber vi om at NFF må se på saken vår på nytt, sier Bryne-formann Svein Bergstad til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norges Fotballforbund har uttalt at de kan se på saken på nytt hvis det kommer nye momenter inn i bildet. Nå avventer Bryne-ledelsen anken av vedtaket som sendte Start til semifinale i cupen før de tar nye steg.

- Det nye momentet vi kommer til å bringe inn er dommen fra Molde-saken hvis den blir stående, sier Bergstad til Dagbladet.no.

- Fotballforbundet må se på saken på nytt hvis dommen blir stående. Vi mener vår sak er mye grovere enn den fra Molde-Start. Forbundet kan ikke behandle disse sakene så ulikt. Hobbyjussen i forbundet holder ikke mål, sier Bergstad.

NFFs ankeutvalg mottar Molde-anken seinest på torsdag. Blir vedtaket stående får de trolig en ny sak fra Jæren i retur.

- Vi har forhørt oss internt i klubben, med andre klubber og fra juridisk hold og vi har blitt enig om å avvente resultatet av Molde-saken før vi gjør noe mer. Det er mulig vi setter press på saken som skal behandles av ankeutvalget nå, men vi føler det er nødvendig.

Fotballforbundet hevder at de ikke mottok varlslingen av protesten innen 24 timer som reglene sier.

- Varslet dere protesten innen 24 timer?

- Nei det gjorde vi ikke. Vi så først på videopptaken i etterkant at Fredrik Thorsen varmet opp på sidelinja. Men vi sendte protesten innen tredagers fristen.

Vurderer dere sivilt søksmål hvis dommen blir stående, og forbundet mener det ikke er grunnlag for å gjennoppta Brynes sak?

- Det er litt vanskelig å forskutere hva som skjer. Vi får ta det etterhvert som veien går seg til, sier Bergstad,