- UTSATT FOR RASISME: Brynes Paul Addo, her i Odd-trøye i 2011, følte seg utsatt for rasisme under kampen mot Fredrikstad, men velger å ikke gå videre med saken på grunn av at det blir ord mot ord mot Fredrikstads Henrik Kjelsrud Johansen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix
- UTSATT FOR RASISME: Brynes Paul Addo, her i Odd-trøye i 2011, følte seg utsatt for rasisme under kampen mot Fredrikstad, men velger å ikke gå videre med saken på grunn av at det blir ord mot ord mot Fredrikstads Henrik Kjelsrud Johansen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB ScanpixVis mer

Bryne går ikke videre med rasismeanklager

- Ord mot ord.

Brynes Paul Addo følte seg utsatt for rasistiske bemerkninger fra Fredrikstads Henrik Kjelsrud Johansen, men Jær-klubben går ikke videre med beskyldningene.

- Jeg har snakket med vår spiller, Paul Addo, som oppfattet at FFK-spilleren kom med rasistiske bemerkninger, men dette blir ord mot ord og derfor ønsker verken vi eller spilleren å gå videre med dette. Det er heller ingen andre, verken dommere eller spillere, som har hørt noe av dette og da blir det håpløst å ta en slik sak videre, sier daglig leder i Bryne, Asle Tjøtta til Fredriksstad Blad.

Det var etter FFKs 3-2-seier på Jæren søndag at Addo kom med anklagene mot Johansen.

- Han sa jeg skulle ta de jævla svarte hendene mine vekk fra ham når jeg forsøkte å markere ham, sa Addo til TV 2.

Johansen har hele tiden avvist anklagene.

- Jeg vet jeg har sagt og ikke sagt og vet at dette har vært tull fra start av. En absurd situasjon som jeg nå er glad for at er ute av verden, sier Johansen til Fredriksstad Blad.

Ifølge Tjøtta er saken nå ute av verden.

(NTB)