Bryne-spiller gir seg

Brynes forsvarskjempe Jørgen Rangnes (29) har fått beskjed om at kneet hans ikke tåler mer tippeligafotball.

Rangnes strakk leddbåndet tidligere i år, og dro opp skaden igjen på trening forrige uke, skriver Stavanger Aftenblad. Nå er han nødt til å kutte ut toppfotballen. Rangnes har spilt ti kamper i Tippeligaen i år _ den siste i hjemmetapet mot Brann.

- Forferdelig å vite at siste kampen for Bryne ligger bak meg, og ikke foran. De siste dagene har vært knallharde, sier Rangnes til Aftenbladet.

Rangnes håper imidlertid å kunne spille fotball lenger ned i divisjonssystemet. Dessuten tok han C-trenerkurs i fjor sommer, og har ambisjoner om arbeid innen idretten.

En annen spiller som kan være på vei bort fra Bryne neste sesong, er Knut Sirevåg. 22-åringen vil prioritere studier.

Han er ikke tilbudt ny kontrakt med jærklubben, og har bedt agent Rune Hauge se etter nye klubber for ham. For et par år siden var Sirevåg regnet som Brynes mest lovende unge spiller sammen med Ragnvald Soma. I år har han spilt fra start i fire tippeligakamper.

- Klart jeg er skuffet, men jeg vet jeg ikke har prestert all verden. I tillegg har det vært to trenerskifter, men jeg synes det er rart jeg ikke får sjansen når resultatene er så dårlig, sier Sirevåg til Stavanger Aftenblad.

(Dagbladet.no)