Bryne-spillerne: - Kom som en bombe

Bryne-spillerne fikk servert en skikkelig overraskelse til frokost i dag: Trener Erik Brakstad trakk seg. - Det kom som en bombe, sier kaptein Geir Atle Undheim.

Spillerutvalget med Roger Eskeland, Thor Mikalsen, Anders Friberg og kaptein Geir Atle Undheim ble informert av Erik Brakstad i morgentimene.

Brakstad var urokkelig. I løpet av natta hadde han bestemt seg for å slutte som Bryne-trener.

- Særdeles beklagelig. Dette kom som lyn fra klar himmel, sier keeper Roger Eskeland til Dagbladet.no.

- Prøvde dere å overtale Brakstad til å fortsette?

- Vi ga våre synspunkter på saken og sa at vi var veldig fornøyd med ham som trener. Vi hadde ikke forventet dette, men på den annen side må vi bare akseptere det, sier Eskeland.

- Det kom som en bombe. Vi spillere hadde tillit til Erik og føler skyld for å ikke ha gitt nok, sier lagkaptein Geir Atle Undheim.

Jørgen Rangnes fikk vite om Brakstads avgang gjennom telefon og tekst-tv.

- Dette kom som en stor overraskelse for alle. Jeg tror dette er fullt og helt hans egen avgjørelse, sier Rangnes til Dagbladet.no.

Han beskriver Brakstad som sterk faglig. Også keeper Eskeland har mange godord å si om treneren som bare fikk med seg 11 Tippeliga-kamper som Bryne-trener.

- Han setter store krav til seg sjøl og til spillerne. Vi spillere får ta vår del av skylda for at vi ikke har innfridd, sier Eskeland og legge til at han har hatt godt utbytte av Brakstads måneder på Jæren:

- Jeg har lært mye av ham.

Spillerne samlet seg til et informasjonsmøte kl. 14.30 i ettermiddag. Hjelpetrener Hans Olav Frette tar over laget inntil videre.