Bryne-toppscorer kan erstatte Nannskog

Marius Helle nærmer seg tippeligaspill.

LANGTIDSSKADD: Daniel Nannskog rev av et muskelfeste i låret under kampen mot Strømsgodset tidligere i august. Nå kan adeccoligatoppscorer Marius Helle fylle tomrommet svensken har etterlatt.Foto: SCANPIX
LANGTIDSSKADD: Daniel Nannskog rev av et muskelfeste i låret under kampen mot Strømsgodset tidligere i august. Nå kan adeccoligatoppscorer Marius Helle fylle tomrommet svensken har etterlatt.Foto: SCANPIXVis mer

|||(Dagbladet): Med Daniel Nannskog ute på ubestemt tid med et avrevet muskelfeste i låret, har et Stabæk-lag i kraftig motgang fått enda større problemer.

Nå kan toppscoreren i 1. divisjon, Brynes Marius Helle, være mannen som skal fylle tomrommet svenskens skadefravær har ført med seg. Det bekrefter Bryne-ledelsen overfor TV 2 Sporten.

- Jeg skal ikke legge skjul på at vi i dag har forhandlet vedrørende en overgang for vår toppscorer. Det er likevel et par kriterier som er viktige for oss. Vi ønsker å erstatte en meget god spiller. Derfor har vi jobbet parallelt med den biten. Vi er i diskusjon med en ny spiller, og det ser lovende ut sier daglig leder Tore Haugvaldstad til TV 2 Sporten.

Ifølge tv-kanalen mottok Helle et kontraktsforslag med svarfrist til i morgen. Hovedpersonen selv er smigret over interessen, men tilbakeholden med informasjonen.

- Interessen kom brått på, men når en klubb som Stabæk viser interesse blir jeg ydmyk og vurderer selvfølgelig veldig sterkt en overgang. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere forholdet, sier Helle, som har scoret 17 mål på 15 opptredener så langt i år. Det er seks fulltreffere mer enn Løv-Hams Sindre Marøy, som er nummer to på toppscorerlista i nest øverste divisjon.

Helle har kontrakt med Bryne ut 2010-sesongen.