Bryne-trener på vei til Start

Brynes svenske trener Kenneth Rosén har ifølge Rogalands Avis fått itlbud om jobb som sportslig leder for Start. - Alt kan skje i denne bransjen, sier Rosén.

Ifølge avisa er det sikre kilder i Start som hevder at Kenneth Rosén er en av kandidatene som sportslig leder for den nedrykkstruede sørlandsklubben. De tre andre kandidatene skal være Svein Mathisen, Karl-Petter Løken og Eivind Tellefsen.

Bryne og Start er begge involvert i bunnstriden i Tippeligaen. Bryne ligger på plassen over kvalifisering og ligger best an fire poeng mer enn Start. Men jærbuene har spilt en kamp mer enn Start som ligger under streken.

Rosén har et godt forhold til Start og trener Jan Halvor Halvorsen.

- Jan Halvor er den treneren i Norge jeg har best kontakt med av samtlige. Vi snakker sammen hver eneste uke om stort og smått. Halvor er i det hele tatt et menneske jeg har veldig stor respekt for, sier Rosén til avisa.

På spørsmål om han er interessert i en framtid som sportslig leder i Start, svarer Rosén:

- Nå har jeg vært trener på heltid i 22 år, og en eller annen gang må jeg sette på bremsene. Men jeg har ennå ett år igjen av kontrakten med Bryne. Dessuten her jeg en familie å ta hensyn til.

(Dagbladet.no)