Bryne-trio mister seriestarten

Bryne-spillerne Rune Medalen, Jørgen Rangnes og Jonas Jonsson mister seriestarten mot Lillestrøm. Les siste nytt fra norsk fotball.

Medalen har hatt infeksjon i kroppen helt siden han reiste til prøvespill i Kina. Jørgen Rangnes blir borte i minst fem uker til på grunn av en kneskade, mens den svenske midtbanespilleren Jonas Jonsson har problemer med hælputen under venstrefoten og er ute i fire uker til.

- Jeg er nødt til å ta tiden til hjelp. Legene sier fire uker, og da kan jeg miste et par seriekamper, sier Jonas Jonsson til Stavanger Aftenblad.

Frode Johnsen som indreløper

I dag spiller Rosenborg mot Tromsø. Seks RBK-spillere er opptatt med landslagsspill. Det innebærer at Nils Arne Eggen får prøvd en del spillere i nye posisjoner. I dagens kamp spiller Ørjan Berg sentral midtbanespiller og Frode Johnsen indreløper, skriver RBKs hjemmeside. Bent Skammelsrud sliter fortsatt med en strekk, men er snart i full trening igjen.

Johansen blir Glimt-kaptein

Stig Johansen har vendt hjem til Bodø. Det er nå klart at 28-åringen blir årets Glimt-kaptein, skriver Nordlandsposten. Johansen har erfaring fra Southampton og Helsingborg. - Sånn som vinteren har vært ble han et ganske naturlig valg. Vi har ingen typiske «pratekapteiner», men Stig er et veldig godt eksempel på måten han jobber på i trening og kamp, sier trener Dag Oppjordsmoen.

Westad skulderskadd

Bodø/Glimt-keeper Rohnny Westad sliter med en vond skulder. Den samme skulderen satte han ut av spill i halvannet år. - Han har fått en mindre forstrekning i samme skulder har har vært operert i tidligere, sier fysioterapeut Fredrik Halvorsen til Nordlandsposten.