Bryne utålmodige etter Perugia-bud

- Vi har ikke fått noenting fra Italia verken i dag eller i helga, sier Bryne-leder Kjell Madland til Dagbladet.no. For tre dager siden lovte Perugia et umiddelbart bud på Ragnvald Soma.

Soma-agent Gunnar Martin Kjenner og Ragnvald Soma ble enige med den italienske Serie A-klubben om spillerens personlige betingelser seint torsdag kveld.

Et tilbud til Bryne skulle sendes på faks dagen etter. Det skjedde aldri, og nå brer tvilen seg på sørvestlandet.

- Klart det hadde vært greit å vite hva Perugia egentlig ønsker seg. Men for oss er det lite taktisk å mase, sier Bryne-leder Kjell Madland til Dagbladet.no.

Siden Bryne er avventende til Perugia, er det agent Kjenner som må ta støyten i mellomtida.

- Vi skal ha et møte med agent Gunnar Martin Kjenner og Ragnvald i morgen. Nå vil vil ha en endelig avklaring på hva de vil, sier Bryne ASA-leder Ole Nordbø til Rogalands Avis.

For hvis ikke Kjenner kommer med en god forklaring på den italienske nølingen, har Bryne en annen kjøper på handa. West Ham og jærbuene er allerede enige om en overgangssum på 26,8 mill. kroner.

Seinest i helga ble Bryne kontaktet på nytt av West Ham, som gjerne vil ha Soma over fortest mulig. Men problemet er Soma sjøl, som har Italia som førstevalg.

- Vi har ikke særlig lyst til å overkjøre Ragnvald, sier Nordbø til avisa.

BUDET KOM IKKE: Bryne har fremdeles ikke fått det formelle budet på Ragnvald Soma.FOTO: SCANPIX