Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bryne vurderer sivil sak mot NFF

Ledelsen i Bryne samles i ettermiddag til et møte der de skal behandle hva som skal gjøres med en eventuell gjenopptakelse av protestsaken fra oppgjøret mellom Vålerenga og Brann 30. april i år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bergeland utelukker ikke at møtet ender med at klubben går til sivil sak mot Norges Fotballforbund.

- Det er mange alternativer. Jeg vil ikke spekulere i noen før etter møtet vårt seinere i dag, sier Bergeland til Dagbladet.no.

Vålerenga står i fare for å miste det ene poenget fra 2-2 kampen mot Bryne hvis saken skal behandles på nytt. Bryne vil ta et stort steg vekk fra bunnstriden hvis de blir tilkent poengene fra Vålerenga-kampen.

- Vi har mange hensyn å ta. Ikke minst til lagene under oss på tabellen, sier Bergeland

Fagsjef Thor Grønnerud i Norges Fotballforbund innrømmer at saken kan bli gjenopptatt.

- Hvis de mener at det er nye momenter i saken må de gjerne legge dem fram. Da kan saken bli behandlet på nytt, sier Grønnerød til Dagbladet.no.

Bryne-lederen er forbannet over måten NFF forskjellsbehandler klubbene på. Thor Grønneruds uttalelser i media får Bryne-lederen til å rase.

- Forbundet går ut i media og lyver om saken. Vi er ikke på poengjakt. Vi er ute etter rettferdig behandling, sier Bryne-leder Svein Bergeland.

Hvordan kan du hevde at forbundet lyver?

- Grønnerud lyver når han sier at de ikke kan bevise at Vålerenga gjorde en feil. Vi har fått tilsendt et brev som er sendt forbundet fra Vålerenga. I brevet innrømmer Vålerenga-leder Morten Grødal at Knut Henry Haraldsens navn ble påført kamprapporten etter pause.

Fotballforbundets ankeutvalg risikerer nå å få ankesaken tilbake i fanget hvis Bryne klarer å få fram nye momenter i saken,