Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brynemo og Grave vurderer å legge opp

Kombinertløperne Preben Fjære Brynemo og Jan Rune Grave vurderer å legge opp.

Det betyr at lørdagens lag-NM i Høydalsmo kan ha vært deres siste konkurranse. Begge har hatt en mislykket sesong, for ingen av dem lyktes i å hevde seg i VM i Val di Fiemme, som var sesongens store mål.

Brynemo kom med til VM, men fikk ikke gå et eneste renn. Jan Rune Grave ble ikke engang tatt ut til VM. Nå teller begge to på knappene når det gjelder neste sesong, skriver avisen Varden.

- For mitt vedkommende står det på motivasjonen, sier Preben Fjære Brynemo.

- Jeg må satse for fullt hvis det skal være noen vits i å være med. Samtidig er det på tide å få meg en jobb, sier han.

For Jan Rune Grave er det ikke problemer med motivasjonen, men derimot har kroppen begynt å protestere.

- Jeg er langt nede nå, og bare det å gå opp ei trapp er en kamp. Jeg har vært hos legen og fått treningsforbund i halvannen måned. Etter det får jeg se hvordan kroppen er, og da må jeg bestemme meg for om jeg skal satse videre, sier han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling