Brynestad sitter på Edu-millionene

Får klubben bruke dem?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION(Dagbladet.no): Lyn tok tre poeng hjemme mot Strømsgodset i går, og får med det både avstand til bunnlagene og ekstra tid til å fortsette «prosjekt Lyn».

- Vi kan ikke, eller vi vil ikke, hente dyre etablerte tippeligaspillere. Vi satser på en topplass de neste 2-3 åra med vår strategi med å satse på unge spillere, sier Sportsdirektør Torgeir Bjarmann til Dagbladet.no.

I gårsdagens kamp var det Espen Hoff som satt inn vinnermålet etter en snau time. 26-åringen blir for veteran å regne i et lag som nå stort sett består av unggutter. Henning Berg beskrev det som tidenes yngste tippeligalag etter kampen.

Hoff innser at mer ansvar ligger på hans skuldre nå, og at det begynner å bli tynt mellom de erfarne tippeligaspillerne. Men han vil ikke gå inn i noen offentlig debatt om hvorvidt klubben trenger nye profiler.

- Burde klubben nå investere i noen mer erfarne profiler?- Jeg vet ikke hvor mye jeg skal si om det. Debatten får vi heller ta innad, men vi må ha en åpen dialog om hva som er best, både mellom spillere, trenere og klubbledelse, sier målscoreren til Dagbladet.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer