Brynestad ut av Lyn

Eieren trekker seg.

Investor Atle Brynestad er ferdig med sitt engasjement i fotballklubben Lyn Oslo.

Samarbeidsavtalen mellom FC Lyn Oslo (klubben) og FC Lyn Oslo AS (selskapet) gir begge parter en gjensidig mulighet til å si opp avtalen innen 1. juni hvert år Ved en slik oppsigelse er det som en del av avtalen 19 måneders oppsigelsestid, det vil si avtalens innhold skal etterleves ut kommende kalenderår.

Selskapet, ved eier Atle Brynestad, benyttet seg i år av sin mulighet, og avtalen ble sagt opp innen fristen.

- Vi er svært takknemlige for den jobben Atle Brynestad har gjort for Lyn, og vi hadde ikke vært en etablert toppklubb i Norge uten ham. Nå ønsker han å avslutte samarbeidet og det må vi forholde oss til, sier administrerende direktør i FC Lyn Oslo, Erik Langerud i en pressemelding.

Det er en konstruktiv og god dialog mellom klubben og selskapet når det gjelder eierstruktur for framtiden. Begge parter jobber videre med å finne en løsning på eierstrukturen til det beste for FC Lyn Oslo i løpet av sommeren.

- Vi ser at svært mange bryr seg om Lyn og vi er i kontakt med flere investorer som vil vurdere å engasjere seg på eiersiden. Vi ser på flere løsninger og håper på en avklaring i løpet av den nærmeste framtid, sier styreleder Erik Riste.

(NTB)

GIR SEG: Atle Brynestad trekker seg fra Lyn. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
GIR SEG: Atle Brynestad trekker seg fra Lyn. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer
Brynestad ut av Lyn