- Bryr meg ikke om engelskmenn

Juan Sebastian Veron gir blaffen i sine fans i Manchester U før avspark mot England fredag. Samtidig åpner han for klubbskifte.

Veron er midtbanegeneralen for Argentina. I Manchester United ble han syndebukken for lagets første sesong uten trofeer siden 1998.

Nå stikker han hånda inn i vepsebol ved å erklære seg likegyldig til alle engelskmenn, også hans egne tilhengere i United.

- Jeg har ingen følelser for det engelske folk, sier Veron til

The Sun

.

Fredag stiller han på motsatt banehalvdel i møtet med lagkameratene David Beckham, Paul Scholes og Nicky Butt. Det betyr ingenting for 27-åringen.

- Alle snakker om at jeg spiller mot England. Jeg spiller ikke mot dem, jeg spiller for Argentina. Jeg bryr meg ikke om engelskmenn, sier han.

Han letter også på sløret om sin rolle i United, der han til tider ble dyttet ut på flanken. Hos Argentina er han playmakeren som tar alle frispark og cornere.

- Til tider har jeg følt meg ydmyket. Jeg ville bare vise Manchester United-fansen hva jeg kan, sier Veron som har vært koblet til flere italienske klubber.

- Jeg kan tenke meg å snakke om framtida, men dette er ikke rett tid. Kanskje etter VM. Det er noen klubber i Italia som er interessert i meg.

(Dagbladet.no)

<B>SEIERHERRE:</B> Argentina vant mot Nwankwo Kanu og Nigeria etter en corner fra Juan Veron.