- Bryr meg ikke om folk blir opprørt

Ronaldo ikke redd for hva Sir Alex mener.

(Dagbladet.no): Etter kampen der Portugal røk ut fra EM røpet Cristiano Ronaldo hvor han kunne tenke seg å spille neste år.


Nå varsler 23-åringen at han ikke er redd for å ta en kamp med Sir Alex Ferguson for å få presset gjennom sine ønsker, ifølge
Guardian.

- Jeg vet ikke hva jeg skal si til ham. Jeg må si hva jeg vil og hva jeg tenker.

- Det er min avgjørelse. Derfor bryr jeg meg ikke om folk blir opprørt. Det er min avgjørelse. Det er det jeg vil, gjentar Ronaldo.

Sir Alex Ferguson har feriert i Frankrike mens EM har pågått. Ifølge Ronaldo har han ikke hatt kontakt med United-sjefen i løpet av turneringen.

Samtidig bekrefter Portugals visekaptein at påtroppende Chelsea-sjef, Luis Felipe Scolari, har rådet ham til å forlate Manchester.

- For meg er det en stor mulighet. Og, om Scolari sier, det toget går forbi bare en gang. Da må vi slå til, sier han.

I går la Manchester United ut en krystallklar på sine hjemmesider.

VIL TIL REAL: Cristiano Ronaldo vil til Real Madrid. Han er klar til å ta opp kampen med United for å få det som han vil. Foto: AFP
VIL TIL REAL: Cristiano Ronaldo vil til Real Madrid. Han er klar til å ta opp kampen med United for å få det som han vil. Foto: AFP Vis mer

Der står det at Cristiano Ronaldo ikke under noen omstendighet er til salgs.

- Det er alltid vanskelig. Det er ikke bare en person som bestemmer, det er mange, men det kan bli en bra ting for alle. La oss se om et par dager. Du får snart vite hva jeg vil, sier Ronaldo.

23-åringen sier han bestemte seg for lenge siden, men ville ikke svare på Real-spørsmål midt i Uniteds sesong. I tillegg ville han vente til etter EM.

- Jeg ville være fokusert på Portugal, men nå er vi ferdige, og jeg kommer til å snakke. Dette er en personlig ting, noe jeg drømmer om, sier han.

For en måned tid siden skal Real-president Ramon Calderon fortalt styret i klubben at Real hadde \'gjort sitt\' i jakten på 23-åringen.

Ifølge Guardian venter nå Real Madrid bare på at Ronaldo offentlig og krystallklart skal ønske seg vekk fra England.

Da kan det bli vanskelig for United å beholde Ronaldo, selv om Ferguson har varslet at han heller lar vingen råtne på benken foran å selge ham til Spania.

• Ronaldo, som for tiden er i Manchester i forbindelse med en operasjon i høyrefoten, har fortsatt fire år igjen av kontrakten med Manchester United.

- Bryr meg ikke om folk blir opprørt
GJORT SITT: Ramon Calderon skal ha gitt Real-styret beskjed om at klubben har gjort sitt i jakten på Ronaldo. Nå venter klubben på spilleren selv.
NEKTER: Sir Alex Ferguson vil beholde Cristiano Ronaldo på Old Trafford. 23-åringens utspill etter Portugals EM-exit tyder på at det kan bli vanskelig.
GA RÅD: Som påtroppende Chelsea-sjef rådet Luis Felipe Scolari Ronaldo til å dra til Spania.