<strong>SIN EGEN LYKKES SMED:</strong> Zlatan Ibrahimovic sin agent, Mino Raiola, mener den svenske spisstjernen bestemmer selv om han vil bli i Barcelona eller ikke.Foto: SCANPIX/REUTERS/Gustau Nacarino
SIN EGEN LYKKES SMED: Zlatan Ibrahimovic sin agent, Mino Raiola, mener den svenske spisstjernen bestemmer selv om han vil bli i Barcelona eller ikke.Foto: SCANPIX/REUTERS/Gustau Nacarino Vis mer

- Bryr meg ikke om hva Laporta og Guardiola mener

Agenten sier Zlatan bestemmer om han skal bli i Barcelona - ikke klubbledelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic har aldri vært redd for å ytre sterke meninger. Heller ikke  spisstjernens agent, Mino Raiola, er kjent for å spare på kruttet på vegne av sin klient.

På tross av Zlatan noterte seg for 16 seriemål og fire fulltreffere i Champions League, er det kresne katalanske fotballpublikummet ennå ikke overbevist om at Barcelonas rekordkjøp har det som skal til for å lykkes i klubben.

Det er heller ingen tillitserklæring til svensken fra klubbledelsen at de nå er i ferd med å sluttføre forhandlingene Valencia-toppscorer David Villa på vei inn, og klubbdirektør Joan Oliver har medgitt at Zlatan ikke er fredet.

Ifølge spanske sportsaviser hadde trener Pep Guardiola, sportsdirektør Txiki Begiristain, visepresident Rafael Yuste og sjefen for Barcelonas fotballavdeling Raül Sanileh mandag et møte der de diskuterte kjøp og salg i sommer.

Yuste kunne avsløre at det forhandles om kjøp av både David Villa og Cesc Fabregas. Zlatans framtid skal også ha vært et samtaleemne, og de høye herrer skal ha kommet fram til at svensken kan komme til å forlate de spanske seriemesterene, skriver Fotbollskanalen.

Raiola er imidlertid av den oppfatning at de som vanligvis har ansvar for styre og stell i Barcelona, ikke kan ta avgjørelser på Zlatans vegne.

- Hva de sier, er ikke viktig. Zlatan har aldri blitt solgt mot sin vilje. Han har en fireårskontrakt, og bestemmer selv når og om det er på tide å flytte på seg, sier Raiola til fotbollskanalen.se.

- Jeg bryr meg ikke om hva direktørene i Barcelona sier. Jeg bryr meg ikke om hva (Joan) Laporta (avtroppende klubbpresident journ.anm.) mener. Jeg bryr meg ikke om hva Pep Guardiola mener. Du kan kanskje skrive det, så alle forstår, fortsetter Zlatan-agenten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer