Nedtur for Serena Williams

Brystskadd Williams trekker seg fra Roland-Garros

Bare timer før den oppsatte storkampen mot Maria Sjarapova måtte tennisstjernen Serena Williams trekke seg fra Grand Slam-turneringen Roland-Garros.

MÅTTE TREKKE SEG: Serena Williams måtte trekke seg etter å ha pådratt seg en skade mandag. Foto: AP Photo/Michel Euler
MÅTTE TREKKE SEG: Serena Williams måtte trekke seg etter å ha pådratt seg en skade mandag. Foto: AP Photo/Michel Euler Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En skuffet Williams måtte til slutt innse at hun ikke kan spille videre på grusen i Paris. Hun forklarte at hun har pådratt seg en muskelskade i brystet, og at hun ikke kan serve.

- Dessverre har muskelen bare blitt verre og verre. Det er ganske vanskelig å spille når du fysisk ikke kan serve. Akkurat nå er jeg mer enn skuffet, sa Williams.

Den hardtslående amerikaneren ble mor i fjor høst og har ikke spilt en Grand Slam-turnering siden Australian Open i 2017.

- På veien hit har jeg gitt avkall på veldig mye tid som jeg ellers kunne hatt med min datter og familie. Så dette er en tung situasjon å være i, sa Williams.

Avfeier kritikk som sludder

I comebacket på Roland-Garros har hun først og fremst fått oppmerksomhet for å spille i en heldekkende, svart drakt, men hun har også spilt godt nok til å ta seg videre til 4. runde.

Der var det duket for stormøte med Sjarapova, som kritiserte Williams i en bok hun ga ut nylig. Williams har avfeid referansene til henne i boken som sludder. Og noe nytt stjernemøte mellom dem blir det altså ikke på en stund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer