Cristiano Ronaldo

Bryter loven

Cristiano Ronaldo kan i teorien straffeforfølges når han flytter inn med kjæresten Georgina Rodriguez i den saudiarabiske hovedstaden Riyadh.

BRYTER LOVEN: Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez. Foto: NTB
BRYTER LOVEN: Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Saudi-Arabia har på papiret fortsatt svært strenge regler når det kommer til forhold mellom menn og kvinner. Det er blant annet forbudt å bo sammen dersom man ikke er gift.

Ifølge Bild blir det ikke et problem for den portugisiske superstjernen. «Myndighetene ser ut til å lukke øynene», skriver den tyske avisa.

En ikke navngitt saudiarabisk advokat har forklart situasjonen i detalj til det spanske nyhetsbyrået EFE:

LATTERLIGGJØRES: Særlig én detalj gjør at Cristiano Ronaldo latterliggjøres. Video: Al Nassr / Piers Morgan Vis mer

- Selv om rikets lover fortsatt forbyr å leve sammen uten ekteskapskontrakt, har myndighetene nylig begynt å lukke øynene og ikke lenger straffeforfølge noen. Det til tross for at disse lovene blir brukt når det er et problem eller en forbrytelse.

- Myndighetene blander seg ikke inn i denne saken. Gitt oppmerksomheten Ronaldo bringer til Saudi-Arabia, vil de helt sikkert gjøre et unntak uten mye oppstyr, sier en annen advokat.

Ronaldo og Rodriguez har vært kjærester siden 2017. De har to døtre sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer