Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bryter tausheten

Mauricio Pochettino snakker for første gang siden han fikk sparken som Tottenham-manager forrige uke.

FERDIG: Mauricio Pochettino. Foto: NTB Scanpix
FERDIG: Mauricio Pochettino. Foto: NTB Scanpix Vis mer

– Jeg ga mitt beste for oppnå de målene jeg ble spurt om i første møte. Det var like mange vanskelige oppgaver som det var spennende framgang, skriver argentineren i en uttalelse ifølge BBC.

Etter fem år i managerstolen ble Pochettino sparket av Premier League-klubben i forrige uke. Pochettino ledet London-laget til mesterligafinale forrige sesong. Der ble det 0-2-tap for Liverpool. Laget har derimot slitt over en lengre periode i hjemlig serie.

I uttalelsen takker argentineren for at han fikk være en del av Tottenhams historie. Han viste også stor takknemlighet til Spurs-fansen.

– Jeg vil nevne supporterne som gjør denne klubben så utrolig med deres fantastiske støtte. Jeg ønsker dere all lykke i fremtiden, jeg er sikker på at våre veier kommer til å krysse hverandre igjen, sa Pochettino.

Jose Mourinho fikk oppgaven med å løfte Tottenham opp fra 14.-plassen på tabellen. Så langt har det gått bra under portugiserens ledelse. Laget har vunnet begge kampene siden Mourinho tok over.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media