Christian Eriksens kjæreste

Bryter tausheten

Sabrina Kvist Jensen, Christian Eriksens kjæreste, bryter tausheten etter hjertestansen.

TRØST: Den danske landslagskapteinen Simon Kjær trøstet Sabrina Kvist Jensen, etter at hun stormet ned på fotballbanen etter Eriksens hjertestans: Foto: Reuters/NTB
TRØST: Den danske landslagskapteinen Simon Kjær trøstet Sabrina Kvist Jensen, etter at hun stormet ned på fotballbanen etter Eriksens hjertestans: Foto: Reuters/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotball-EM 2021

EM-program

- Chris har det godt. Nå er vi her og vi har bruk for litt tid og ro, sier Sabrina Kvist Jensen til Gazetto Dello Sport, gjengitt av B.T.

Hun var selv vitne til at Eriksen kollapset og fikk hjertestans under EM-kampen mot Finland i Parken i København, forrige helg.

Bildene av Simon Kjær, som trøstet Kvist Jensen, imens helsepersonell gjennomført hjerte- og lungeredning på Eriksen har gått verden rundt.

Og Kjær har nærmest blitt hyllet etter innsatsen han gjorde både for Eriksen, Eriksens kjæreste, og resten av laget under hendelsen.

Milan-spilleren begynte først med hjerte- og lungeredning da han ikke fikk kontakt med Eriksen. I tillegg forsikret han seg om at Eriksen ikke svelget tunga, og la ham over i stabilt sideleie.

Deretter beordret han lagkameratene til å danne en ring rundt Eriksen. slik at TV-kameraene ikke skulle fange opp Eriksen som kjempet for livet.

Skal tilbringe tid i Odense

Familien skal tilbringe tiden framover i Odense for å roe helt ned, forklarer Kvist Jensen videre.

Fredag ble det kjent at Eriksen har fått operert inn en hjertestarter på Rikshospitalet i København. Der han har ligget til observasjon siden hjertestansen, men ble skrevet ut fredag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer