Christian Eriksens kjæreste

Bryter tausheten

Sabrina Kvist Jensen, Christian Eriksens kjæreste, bryter tausheten etter hjertestansen.

TRØST: Den danske landslagskapteinen Simon Kjær trøstet Sabrina Kvist Jensen, etter at hun stormet ned på fotballbanen etter Eriksens hjertestans: Foto: Reuters/NTB
TRØST: Den danske landslagskapteinen Simon Kjær trøstet Sabrina Kvist Jensen, etter at hun stormet ned på fotballbanen etter Eriksens hjertestans: Foto: Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotball-EM 2021

EM-program

- Chris har det godt. Nå er vi her og vi har bruk for litt tid og ro, sier Sabrina Kvist Jensen til Gazetto Dello Sport, gjengitt av B.T.

Hun var selv vitne til at Eriksen kollapset og fikk hjertestans under EM-kampen mot Finland i Parken i København, forrige helg.

Bildene av Simon Kjær, som trøstet Kvist Jensen, imens helsepersonell gjennomført hjerte- og lungeredning på Eriksen har gått verden rundt.

Og Kjær har nærmest blitt hyllet etter innsatsen han gjorde både for Eriksen, Eriksens kjæreste, og resten av laget under hendelsen.

Milan-spilleren begynte først med hjerte- og lungeredning da han ikke fikk kontakt med Eriksen. I tillegg forsikret han seg om at Eriksen ikke svelget tunga, og la ham over i stabilt sideleie.

Deretter beordret han lagkameratene til å danne en ring rundt Eriksen. slik at TV-kameraene ikke skulle fange opp Eriksen som kjempet for livet.

Skal tilbringe tid i Odense

Familien skal tilbringe tiden framover i Odense for å roe helt ned, forklarer Kvist Jensen videre.

Fredag ble det kjent at Eriksen har fått operert inn en hjertestarter på Rikshospitalet i København. Der han har ligget til observasjon siden hjertestansen, men ble skrevet ut fredag.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer