Cristiano Ronaldo

Bryter tausheten

Manchester United-spillerne har hyllet Ole Gunnar Solskjær (48) etter exiten, mens superstjerna Cristiano Ronaldo (36) har forblitt taus fram til nå.

Ole Gunnar Solskjær hentet Cristiano Ronaldo tilbake til Manchester i sommer. Foto: Alberto Lingria/Reuters
Ole Gunnar Solskjær hentet Cristiano Ronaldo tilbake til Manchester i sommer. Foto: Alberto Lingria/Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kom meldingen om at Solskjær er ferdig som Manchester United-manager.

Etter det har støttemeldingene kommet på bestilling fra nærmest alle spillerne, men ikke fra Ronaldo før mandag kl. 11.

- Han har vært spissen min da jeg først kom til Old Trafford og manageren min da jeg kom tilbake til Man United. Men først og fremst er Ole et enestående menneske. Jeg ønsker ham det beste hva enn som venter ham i livet, skriver Ronaldo og fortsetter:

- Lykke til min venn! Du fortjener det!

12 år og tre måneder etter han spilte sin siste kamp for Manchester United, ble superstjerna Cristiano Ronaldo hentet tilbake til Manchester for å spille under Ole Gunnar Solskjær.

Hylles

Marcus Rashford var først ut av spillerne i sosiale medier.

«Klubblegende», skrev han, etterfulgt av en hjerteemoji.

«Du hentet meg til den beste klubben i verden og ga meg den største æren i fotballen. Stor respekt og jeg vil alltid være takknemlig. Takk for alt, sjef. Legende», skrev kaptein Harry Maguire.

Etter det har følgende United-spillerne vist sin støtte:

David de Gea, Mason Greenwood, Paul Pogba, Ethan Laird, Dean Henderson, Fred, Victor Lindelöf, Jesse Lingard, Juan Mata, Anthony Martial, Anthony Elanga, Luke Shaw, Scott McTominay og Aaron Wan-Bissaka.

De tidligere Man United-spillerne David Beckham, Patrice Evra, Ander Herrera og Wayne Rooney har også uttalt seg.

«På tide å brette opp ermene og få jobben gjort! La oss jage det vi prøver å oppnå denne sesongen», var beskjeden fra Ronaldo før 4-1 nederlaget mot Watford.

SPARKET: Etter alle solemerker skal Ole Gunnar Solskjær være ferdig som Manchester United trener. Søndag morgen ble United-stjernene sett ankomme Carrington. Reporter Henrik Ljosland. Vis mer

Åpnet opp

Søndag kveld kom Solskjær med et intervju til klubbens hjemmeside.

- Jeg er stolt og glad for å ha fått lede denne klubben, sier Solskjær i et tårevått intervju.

- Denne klubben betyr alt for meg, og sammen er vi en god kombinasjon, men dessverre klarte jeg ikke å få resultatene som trengtes, og derfor er det på tide for meg å tre til side.

Han ser fornøyd tilbake på tiden.

- Jeg er veldig, veldig stolt. Selvfølgelig er det en av de tingene du drømmer om i livet ditt. Når du har vært spiller, når du har vært reservelagstrener, neste jobb da, den eneste drømmen og det eneste du ikke har gjort er å styre klubben, og det har jeg nå. Det har vært flott, det har vært underholdende fra første til siste minutt, så jeg må takke alle spillerne, for siden jeg kom inn har de vært flotte folk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer