BSK er i tidsnød

Bækkelaget heier på den gamle erkerivalen Byåsen når trønderne spiller returkamp mot Randers i e-cupen lørdag. Blir nemlig danskene med BSK-aktuelle Cecilie Thorsteinsen slått ut av Byåsen, kan Randers' norske playmaker skrive under for Oslo-klubben allerede søndag.

Tidsnok og innen den fristen som Cecilie Leganger har satt for Bækkelaget. Innen 30. april må BSK skaffe en erstatter for Jeing-ho Hong hvis stjernemålvaktens intensjonsavtale med klubben for neste sesong skal bli gjeldende. På gårsdagens møte i styringsgruppa for BSKs elitelag kvinner ble situasjonen naturligvis inngående drøftet. Men lederen Lars Lie forholder seg like hemmelighetsfull som før møtet.

Har forståelse

Selv om han innrømmer:

- Vi satser på at vi har opplegget klart til kommende søndag. Men Cecilie Thorsteinsen sier at hun vil ha ro fra andre klubber inntil Randers er ferdig med sesongen.

- Det har vi full forståelse for. Dermed er alt avhengig av Cecilie Leganger.

- Jeg håper og tror at Leganger er villig til eventuelt å vente noen dager til, sier Lars Lie til Dagbladet.

Ny frist?

Blir Byåsen slått med flere enn fire mål i returen lørdag og Randers går til finalen i City-cupen, betyr det at Cecilie Leganger må utsette fristen sin med to uker.

- Jeg ser ikke bort fra at hun gjør det, avslutter Lars Lie.

  • Cecilie Leganger var ikke tilgjengelig for kommentar i går kveld.