BSK har kontroll på Cecilie

Norge - Europa 28-21. Cecilie Leganger spilte på Norges vinnerlag i Bergen i går. Men hun flytter neppe til vestlandsbyen denne sesongen.

Bækkelaget lar seg ikke stresse av det presset som Tertnes har lagt på Cecilie Leganger mens målvakten oppholdt seg i Bergen i forbindelse med kampen Norge-Europa.

God dialog

Det hevder i hvert fall lederen av elitelagets styringsgruppe Lars Lie. Han reagerer med et smil på de uttalelsene som Cecilie er referert med i Bergensavisen: «Jeg er lei av å vente på Bækkelaget,» skriver avisa.

- Vi er i en meget god dialog med Cecilie og hennes rådgiver Oddvar Bjørnestad. Jeg mener at fortsatt vi har det hele under kontroll, sier Lars Lie til Dagbladet.

Årsmøte

- Men dere har satt en frist midt i april på å få tingene på plass. Det er mange uker til.

- Den fristen er mer eller mindre rettet mot media.

- Vi skal ha opplegget for neste sesong klart i god tid før det, mener Lars Lie.

Etter det Dagbladet erfarer er årsmøte i Bækkelaget 20. mars en viktig deadline for damelaget.

  • Tertnes forhandlet denne uka med den franske målvakten Valérie Nicolas, viseverdensmesteren som var på Europas lag i går kveld, sammen med Cecilie Leganger. Men klubben understreker samtidig at Cecilie fortsatt er førstevalget på ønskelista.

Davidsen imponerte

Men det var ikke Cecilie Leganger som imponerte aller mest i Haukelandshallen i går. Det var en annen bergensjente. Mette Davidsen dro til med underarmsskudd i ultraklassen, og spilte glimrende i offensivt forsvar.

Landslagstrener Marit Breivik, som for anledningen coachet europalaget, er på jakt etter en framtredende forsvarsspiller.

  • Hun trenger ikke lete lenger, for Mette Davidsen viste at hun er god nok for Norge i 5-1-forsvar.

vaclav.pletanek@dagbladet.no

FORTSATT OSLOBOER: BSK-ledelsen sier de har god kontroll på hvor Cecilie Leganger spiller neste sesong. Og da mener de vel Bækkelaget?