BSK høyt oppe med Jeong-ho

Bækkelaget- Gjerpen 35- 19. - Dette var vår beste kamp hittil i sesongen, sa Bækkelagets trener Frode Kyvåg. At det skjedde uten Anja Andersen på banen forteller alt om BSKs kapasitet - og trenerens vriene oppgave å få de mange stjernene til å være gode sammen.

Jeong-ho og Anja er blant verdens absolutt beste bakspillere, som hver for seg kan avgjøre kamper. Sesongen til nå har vist at det vil kreve ganske lang tid og mye av både kjefting og tålmodighet å få de to til å yte sitt beste samtidig.

Det var nemlig ikke helt tilfeldig at sørkoreanske Jeong-Ho Hong var dronningen i Ekeberghallen i går. Endelig var hun den kjappe impulsgiveren, sikker i pasningspillet og uimotståelig i avslutningene.

Uten Anja på banen fikk Jeong-ho den store plassen som hun trenger for å bre ut spillet sitt og ideene sine.

- Jeong-ho har naturlig nok hatt kommunikasjonsproblemer i laget. Det var først i kveld hun skjønte overgangspillet vårt.
- Etter hvert forstår hun også betydningen av de taktiske anvisningene. Jeg er sikker på at nå vil det gå raskere framover med Jeong-ho. Hun er ivrig til å lære seg språket og går på norskkurs fire timer hver dag, forteller Frode Kyvåg.

  • Anja Andersen pådro seg strekk i låret i lørdagens kamp mot Larvik. Og trodde først at skaden betød en pause på minst seks uker. - Men undersøkelsen i dag viste at hun blir borte i ca. tre uker, sier fysioterapeuten Knut Jæger Hansen til Dagbladet.