BSK lover å showe

Bækkelaget- Hypo Niederösterreich 24- 21. Praktspill av Cecilie Leganger og behagelig seier over mesterliga-vinner Hypo. Og når håndball-alvoret begynner, lover Frode Kyvåg show på parketten. - Vi skal bli spektakulære, sier BSK-treneren til Dagbladet.

I går kveld fikk han et nytt bevis på at Bækkelaget har en av verdens fremste målvakter. Kanskje den aller beste.

For førsteomgangen Cecilie Leganger leverte i trenings- og prestisjekampen mot Hypo Niederösterreich luktet det svidd av. Da stoppet hun to av tre Hypo-skudd, før hun ble menneske igjen etter pause.

- Jeg registrerte at Cecilie reddet mye i førsteomgang,sier Frode Kyvåg avmålt.

Opptatt av spillet

For det var ikke mål - i noen ende av banen - Kyvåg var opptatt av i Florø i går.

- Jeg legger ikke noe i dette resultatet. For en gang skyld var jeg mer opptatt av hvordan vi spilte.

- Er du fornøyd med det du så?

- Jeg er mellomfornøyd. Noe gikk veldig, veldig bra. For eksempel deler av kantspillet vår. Men det var mye som var langt under pari, så vi har en del å jobbe med. Men vi vet vi kan, for det vi presterte i Danmark forrige uke var utrolig bra.

Frode Kyvåg innrømmer at det kan høres hovent ut å være mellomfornøyd etter å ha slått den regjerende mesterliga-vinneren. Men årets utgave av Bækkelaget nøyer seg ikke med å vinne håndballkamper.

- Vi har lagt lista kjempehøyt. Vi skal bli spektakulære. Bækkelaget vil underholde, lover Kyvåg.

Anja på benken

Med spillere som Anja Andersen, Gitte Madsen, Jeong Ho Hong og Cecilie Leganger kan det bli show for publikum, og bakoversveis for motstanderne, i årets sesong. I går spilte en småskadd Anja Andersen under pari, og satt på benkenstore deler av kampen. Og der kan verdens beste håndballspiller bli sittende en del denne sesongen.

- Med den bredden vi har på spillerstallen vår, kan vi tillate oss å spare Anja mer i år, sier Frode Kyvåg.