BSK vil ha Tjugum

BÆKKELAGSHALLEN (Dagbladet): Bækkelaget- Tertnes 27- 28. Etter at BSK mistet Cecilie Leganger, gjør klubben nå alt for å få tilbake sin tidligere storkeeper Heidi Tjugum. Dette skjer samtidig som Oslo-klubben varsler lønnskutt til dagens spillere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet vet at Bækkelaget allerede har vært i kontakt med Tjugum, som med all sannsynlighet returnerer til Oslo, etter endt sesong i danske Viborg.

- Heidi har tidligere spilt i Bækkelaget og er en av de tre aktuelle keeperne vi ønsker oss, sier daglig leder i BSK damer elite, Ingunn Strøm, til Dagbladet.

- Det ville vært bra om vi fikk Heidi hit, sier trener Zeljko Tomac.

Nei til lønnskutt

I kjølvannet av at Cecilie Leganger forlot Bækkelaget har Oslo- klubben slitt i både sportslig og økonomisk motbakke. To sentrale sponsorer trakk seg ut, og underskuddet i årets sesong ser svært stygt ut.

Dette går igjen utover spillerne i klubben.

- Vi hadde håpet å få med spillerne på 10 prosent lønnskutt i inneværende sesong, men det fikk vi negative tilbakemeldinger på. Alle spillerkontraktene går ut i mai, og vi har informert om at det blir lønnskutt hvis ikke sponsorsituasjonen forbedres, sier Ingunn Strøm.

- En utladning

I går viste Cecilie Leganger seg fra sin beste side periodevis. Hun stengte Tertnes- målet helt i 10 minutter i første omgang. Dette til tross for at hun har slitt med influensa i jula.

- Den turbulente høsten og VM kostet mye krefter. Jeg fikk en utladning. Nå for tida sover jeg veldig mye for å lade opp batteriene, sier Cecilie Leganger til Dagbladet.

På stillingen 26- 26 reddet hun sitt andre straffekast for kvelden fra VM- toppscorer Ausra Fridrikas.

- Ausra sa en gang til meg at det var vanskeligere å score på meg når jeg sto på streken på straffene, sier Leganger.

- Har du snakket med Bækkelagets jenter etter overgangsbråket tidligere i høst?

- Kanskje, kanskje ikke. Det føler jeg ikke at dere i media har noe med. Jeg har i hvert fall sagt hei til noen av jentene, sier Cecilie Leganger.

Cecilie Legangers personlige trener Oddvar Bjørnestad rakk ikke gårsdagens kamp i Oslo grunnet et jobboppdrag.

STENGTE MÅLET: Cecilie Leganger viste seg periodevis fra sin beste side i går. Hun ville helst ikke snakke om bråket med BSK. - Jeg har sagt hei til noen av jentene, sa hun til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer