NORGES BESTE REKRUTTERING?: - BSK har vunnet junior-NM to år på rad, Sparserien og har Norges beste 97-årgang. Det sier sitt, sier BSK/NIF-trener Frode Scheie. Foto: ROBERT S. EIK/Dagbladet
NORGES BESTE REKRUTTERING?: - BSK har vunnet junior-NM to år på rad, Sparserien og har Norges beste 97-årgang. Det sier sitt, sier BSK/NIF-trener Frode Scheie. Foto: ROBERT S. EIK/DagbladetVis mer

BSK/NIF sliter med økonomien

Men avviser nedleggelse etter sesongslutt.

Håndballklubben BSK/NIF sliter økonomisk, men leder Henning Andersen avviser at laget legges ned etter eliteseriesesongen, skriver dittoslo.no.

- Vi har hatt en diskusjon som har pågått siden i fjor høst hvor vi prøver å snu hver eneste stein for å få dette til å fungere, sier Andersen.

Ifølge lokalavisen taper klubben penger hvert eneste år. Ulike løsninger blir presentert på hovedstyremøtet tirsdag kveld.

- Det er jo veldig synd om noe som fungerer så bra sportslig som BSK/NIF ikke skal få fortsette, sier Øystein Sundelin i hovedstyregruppen.

BSK/NIF opererer med det laveste budsjettet i herrenes eliteserie med 2,8 millioner kroner. Laget ligger på åttendeplass i herrenes håndballserie med 20 poeng.

- Det er ikke holdbart for en klubb å tape penger år etter år, men det som er viktig nå er å sikre et fundament som gjør elitehåndballen levedyktig, sier trener Frode Scheie til dittoslo.no.

Han sier følgende om en eventuell nedleggelse:

- Det vil selvfølgelig være utrolig trist i en klubb hvor du har landets kanskje beste rekruttering. BSK har vunnet junior-NM to år på rad, Sparserien og har Norges beste 97-årgang. Det sier sitt, sier Scheie.

(NTB)